07-14-2012
|
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Bioritim Raporu Yorumlama
BYORYTYM RAPORU YORUMLAMA :
Herhangi bir evre yatay çizginin üstünde iken (pozitif evre), buna kar?y gelen alanda (fiziksel, duygusal veya zihinsel) kendimizi güçlü hissederiz E?er bu bir fiziksel pozitif evresi ise, bedensel olarak kendinizi iyi hissedersiniz, örne?in, sportif bir hareket yapmanyz gerekiyorsa vücudunuz daha esnek olacaktyr Özellikle son zamanlarda teknik adamlar sporcularynyn bioritim tablolaryny de?erlendirmeye almaktadyrlar E?er bu duygusal pozitif evresi ise, kendinizi iyi bir ruh hali içinde hisseder ve di?er insanlarla kontaklarynyz son derece pozitif olur E?er bu zihinsel pozitif evresi ise, dü?ünceleriniz kuvvetli ve görü?ünüz keskin, olaylara konsantrasyonunuz daha kolay, birçok fikir ve kavrayy?la dolu olursunuz De?i?im evresi yatay çizginin altynda iken (negatif evre), buna kar?y gelen alanda kendimizi zayyf veya güçsüz hissederiz E?er bu bir fiziksel negatif evresi ise, kendinizi güçsüz ve halsiz hissedersiniz; e?er bir duygusal negatif evre ise, kendinizi dertli, mutsuz ve keyifsiz hissedersiniz; e?er bir zihinsel negatif evre ise, dü?ünceleriniz bulanyk ve konsantrasyon zordur De?i?im e?risi orta çizgiyi kesti?i zaman, bu kar?y gelen alanda bir kritik gündür ve e?er ayny anda iki e?ri orta çizgiden geçiyorsa, bu oldukça kritik bir gündür Fiziksel kritiklerin anlamy kendinizi bitkin ve tükenmi? hissedece?inizdir Bu günlerde fiziksel efor gerektiren hareketlerden kaçynmanyz daha uygun olacaktyr Duygusal kritiklerin anlamy kendinizi hassas, alyngan, sinirli ve üzgün hissedece?inizdir Bu günlerde duygusal bo?alymlara oldukça syk rastlanyr Çeki?me ve fikir münaka?alaryndan kaçynylmalydyr Son olarak zihinsel kritiklerin anlamy uyu?uk ve a?yr bir dü?ünme yapysy içinde olaca?ynyzdyr Çok fazla konsantrasyon gerektiren aktivitelerden uzakla?manyz iyi olacaktyr Biyoritimler gelecek hakkynda bize haber veren bir kehanet sanaty veya olacaklary önceden görmemizi sa?layan bir araç de?ildir Bize sadece kendimizi o gün niye önceki günlerden farkly hissetti?imizi açyklar Böylece içinde bulundu?umuz durumu daha iyi anlamamyzy sa?lar

Söylediklerimden cok Sustuklarimda Sakliyim
Ve Gizlediklerimde Gizliyim
Beni anlamak için; Konustuklarimdan çok Sustuklarima kulak verin
Aklym Sukütu Sever benim
Çünkü çok agir öde?tik biz Hayatla
Ben sonu Ölüm Noktali yollardan gectim
Üç Noktalar Koymaz Bana
|
|
|