![]() |
Yurdum İnsanı Pes Dedirtti |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurdum İnsanı Pes DedirttiYurdum insanı pes dedirtti !! ''Alo itfaye, uyuyamıyorum" :P (komedi bölümünde paylaşmadım çünkü ne kadar komikte olsa düşününce bir o kadar garip ve trajikomik bir durum :S ) Yurdum insanı pes dedirtti ! Konya'da itfaiyeye 2008 yılında gelen yaklaşık 160 bin telefondan 150 bininin amaç dışı olduğu, arayanların ''masal dinlemek''ten ''saatin kaç olduğunu sormak'' gibi yangınla ilgisi olmayan konularda taleplerde bulunduğu bildirildi ![]() Konya Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanı Cevdet İşbitirici, AA muhabirine yaptığa açıklamada, itfaiye çalışanlarının günün 24 saati canla başla insanların yardımına koşmaya çalıştığını kaydetti ![]() Konya kent merkezinde 4 bölgede, toplam 235 itfaiye eriyle hizmet verdiklerini belirten İşbitirici, tek sorunlarının asılsız ihbarlar olduğunu ifade etti ![]() Bunun önüne geçebilmek için yaklaşık 4 yıl önce gelen ihbarların kayıt altına alınmasını sağlayan ses kayıt sistemini kullanmaya başladıklarını anımsatan İşbitirici, ''buna rağmen aramayı sürdürenler oluyor ![]() ![]() ![]() Bazen insanların saygı sınırlarını aşarak ''sadece küfretmek için'' 110'u aradığını kaydeden İşbitirici, şunları söyledi: ''Biz gerekli yerlere başvurumuzu yapıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İşbitirici, 110'un gereksiz yere aranmaması konusunda daha dikkatli olunması gerektiğini belirterek, ''masal dinlemek isteyen, canının sıkıldığını ve uyuyamadığını söyleyen, saatin kaç olduğunu merak eden, telefonunun numarasını unutanlar, hattı meşgul ediyor ![]() ![]() ![]() BAŞIM DÖNÜYOR, NE YAPMALIYIM Ses kayıt cihazının kayıt altına aldığı itfaiyeyi arayan kişi ile görevliler arasında geçen konuşmalardan bazıları şöyle: -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo Ağabey ![]() -Görevli: Buyurun -Arayan kişi: Ben uyuyamıyorum ![]() ![]() -Görevli: Ayran yap ![]() ![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Kusura bakmayın rahatsız ediyorum ![]() -İtfaiye: Tabi ki 04:40 -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Başım dönüyor ![]() -Görevli: Hap iç, daha sonra yat ![]() -Görevli: Buyurun itfaiye ![]() -Arayan kişi: Nasılsın ağabey? -Görevli: İyiyim ya sen? -Arayan kişi: Nasıl gidiyor? -Görevli: İyi vallahi yangın ihbarı gelirse gideceğiz ![]() ![]() ![]() ![]() -Görevli: Alo İtfaiye ![]() -Arayan kişi: Alo baba bana dondurma getir ![]() -Görevli: Ben baban değilim ![]() ![]() -Görevli: Alo itfaiye ![]() -Arayan kişi: Yol tozlanıyor burayı sular mısınız? -Görevli: Ekipler yangına gitti, geldiklerinde göndereyim ![]() -Arayan kişi: Ya, daha öncede öyle dediniz göndermediniz ![]() -Görevli: Yangın mı önemli, toz mu? -Arayan kişi: Toz önemli ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Yurdum İnsanı Pes Dedirtti |
![]() |
![]() |
#2 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yurdum İnsanı Pes Dedirttine kadarrr umursamazz ve narsist müşterik insanlarr varmıışş helel olsun bee diyecek söz bulamıyormm |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|