![]() |
Bu Balıkları Daha Önce Hiç Gördünüz Mü ? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bu Balıkları Daha Önce Hiç Gördünüz Mü ?![]() Bildiğiniz tüm balıkları unutun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Angler Fish Ortalama 1 metre uzunluğa sahip olan anglerfishler Atlantik okyanusunda yaşıyor ![]() ![]() Red Lipped Bat Fish Mevcut olan ayakları sayesinde hem karada hem de denizde rahatça ilerleyebilen Red Lipped Bat Fish?ler maksimum 40 cm uzunluğa ulaşıyorlar ![]() ![]() Blobfish İnsanlar tarafından yeni yeni keşfedilmiş olan bu balık türü genellikle Avustralya ve Tazmanya açıklarındaki derin sularda görülüyor ![]() ![]() California sheephead Pasifik okyanusunun ilginç canlısı yetişkin hale geldiğinde 90 cm uzunluğa ve 16 kilogram ağırlığa ulaşıyor ![]() ![]() Chimaera Derin suların sakinlerinden olan Chimaeralar 2 metre uzunluğa kadar ulaşabiliyor ![]() ![]() Fanfin Seadevil Minimum 700 maksimum 3000 metre derinlikte yaşarlar ![]() ![]() ![]() Fangtooth Son derece ürkütücü bir görünüme sahip olan iri gözlü fangfish?ler okyanusun 16 bin metre derinliğinde yaşıyorlar ![]() ![]() Frill Shark 19 ![]() ![]() ![]() Giant Isopod Uzunlukları 17 santim ile 37 santim arasında değişen Gian Isopodlar, maksimum bin yedi yüz gram ağırlığa sahipler ![]() ![]() Gulper Eel Ortalama 3000 ila 6000 metre arasında değişen derinlikte yaşayan Gulper Eel 2 metre boyunda ![]() ![]() Human faced carp Boyutları 50 cm ile 80 cm arasında değişen human faced carp mavi dünyanın en sakin canlılarından biri ![]() ![]() Jackknife fish Atlantic Okyanusunun gri renkli canlısı 25 cm uzunluğunda ![]() ![]() ![]() Leopard toothfish Okyanusun 2000 metrenin üzerindeki derinliklerinde hayatlarını sürdüren bu balık türünün yavruyken 30 kilogram olan ağırlığı yetişkinlik döneminde 140 kilograma ulaşıyor ![]() ![]() Moray eel 150 santim uzunluğundaki Moray eel?in en büyük özelliği 180 derece açılabilen çene kaslarına sahip olması ![]() ![]() Ocean Sunfish Derin suların güvenilir bekçisi ocean sunfish dünyanın en kemikli balığı olarak biliniyor ![]() ![]() Parrotfish Scaridae ailesinin sevimli üyesi daha çok Kızıl Deniz, Atlantic, Hindistan ve Pasifik Okyanusu?nda görülüyor ![]() ![]() Pingpong Tree Sponge 3000 metre derinlikte yaşayan Pingpong Tree Sponge?lar ortalama 50 cm yüksekliğe sahipler ![]() ![]() Scaly Dragonfish Okyanusun minimum 200 metre maksimum 1500 metre derinliğinde yaşarlar ![]() ![]() ![]() Scorpion fish Sırt kısmında fazla sayıda dikenleri bulunan scorpion fish Avustralya?da yaşıyor ![]() ![]() ![]() Scrawled filefish Hayatlarını sürdürmek için 1200 metre derinliğindeki suları tercih eden scrawled filefish?lerin boyutları 30 santim ile 90 santim arasında değişiyor ![]() ![]() Spookfish 400 ila 2500 metre arasında değişen derinliklerde yaşayan Spookfish 20 cm uzunluğunda ![]() ![]() Unidentified Anglerfish Maksimum 4000 metre derinlikte yaşarlar ![]() ![]() ![]() Vampire fish Yaşam için daha çok tropikal ülkeleri tercih eden 30 santim uzunluğundaki Vampire fish fosforlu gözlere sahip ![]() ![]() Walf ee Anarhichadidae ailesinin üyesi walf eel Pasifik Okyanusu?nda yaşıyor ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|