Canlı Bomba Mülakatları... |
|
|
#1 |
|
virüs
|
Canlı Bomba Mülakatları...- kendinize ne kadar deger veriyosunuz?
- hic - peki baskalarina - hic - oldu, tesekkurler - heyecan var mi? nasilsiniz? - bomba gibiyim ![]() - seni şirin anarşik ![]() - kaç yaşindasiniz? - ben yaşamam ![]() - çok ilginç ![]() nasi bir ölüm istersiniz![]() - şatafatli ![]() - iş senindir ![]() -uçağim da olacak mi? -buyrun, sizi kamikaze bölümüne alalim ![]() ![]() yumiko sen, arkadaşla ilgilenir misin? - 10 sene sonra kendinizi nerede gormek istiyorsunuz? - mezarda - tamamdir bu is dostum! - vucudunuzda en begenmediginiz kisim neresidir? - valla hicbir yerimi begenmem, ucube gibiyimdir patlasam yeri yani o derece - calisip geldiniz galiba - evet cok mu belli oluyor? -önce biraz teorik bilgi yoklaması yapalım -peki efem -bomba nedir -bomba insanın kendine yakışanı giymesidir -hmmm güzel yarın işe başlayabilirsiniz -geleceğe dair planlariniz neler? -patlamayi düşünüyorum -doğru yerdesiniz -en sevdiğiniz tezahurat nedir efenim -ölmeye ölmeye ölmeye geldik -yakışır efenim |
|
|
|
#2 |
|
angelesdream
|
heyecan var mi? nasilsiniz? - bomba gibiyim ![]() - seni şirin anarşik ![]() :)) tövbe tövbeee sağol virüs komik olmuşlar
|
|
|
|
#4 |
|
pesimistt
|
güsel olmuş valla ya tşkler :))
|
|
#5 |
|
Ergenekon
|
"- kendinize ne kadar değer veriyorsunuz? - hiç - peki başkalarına - hiç - oldu, teşekkürler " :)))))) başka soru soracak güç kalır mı, çok güzel burası ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|