![]() |
Sensizliğin Günlüğünden |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sensizliğin GünlüğündenHaşlanmış pirinci pilav niyetine sadece senin hatırın için yiyebilirdim ![]() ![]() Ya da İzmirim' den belki sadece senin hatırın için -kısa bir süre-vazgeçebilirdim ![]() ![]() En mahsun ve en kızgın zamanlarımdayken sadece sen sesimi duymak istediğin için gülümser ve konuşabilirdim ![]() ![]() Kanayan dizimde babamın eli, ürkek yüreğimde güvenilir bir adamın sesi olmuştun sen ![]() ![]() Güvendeydim ben ![]() ![]() ![]() ![]() Gittiğini anlamamışım ![]() ![]() gelir bu ![]() ![]() elmasından yediğini düşenecek kadar saçma bir neden olmalı ![]() ![]() Ve bir tek susukunluğunu bırakmışsın yokluğunda bol bol kullanabileyim diye ![]() ![]() Nazar boncuklarımızı da ben kaldırdım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() kalmadıysa,neyin nazarına siper olacaklar ki zaten ![]() ![]() ![]() ![]() Güvendiğim dağlara kar yağması olmuş kaderim diyorum içimden ![]() ![]() diyorum ve inanmak istemeyen kalbimi ikna etmeye çalışıyorum yeniden ![]() ![]() Nazar boncuklarımın kutusunu fırlatıp o gölün en dibine ve O gölün başında ben işte aynen de böyle "verdiğim kayıpların beni ne kadar büyüttüğünü gördüm gölgemde" ![]() ![]() Gölgemden korktum ![]() ![]() Etrafta bir sessizlik ![]() ![]() Bir anda vazgeçme diyor sanki gölde zıplayan bir kurbağa ![]() ![]() İrkiliyorum ![]() ![]() "Evet, beni öpmen sadece masallarda, ama bir gün çıktığımda karşına, sunduğum aşk, bu çektiğin acıya bedel bedel olacak güven " diyor bana ![]() ![]() Ah be kurbağa ben seni yüz 1000 kez öpmeye razıydım ama diyorum ![]() ![]() Yok oluyor kurbağa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() (Bir rıhtım kenarında ben bir kurbağa ile konuştuğuma inanamıyorum ![]() ![]() Göle düşen son gözyaşıma sadece güneş şahit olmuşken, içimden milyonlarca kez kuşlara yalvarıyorum ![]() "Yalvarırım sevdiğimin en azından hala nefes alabildiğinin haberini siz getirin bari" diyorum ![]() ![]() ("Ne olur sevdiğim yaşıyor olsun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Neden bu kadar suskun olduğumu merak ediyor yeni tanıştığım insanlar ve eski dostlar ![]() ![]() Tabağımda kalan pirinç tanelerine bakıp ta neden ağladığıma anlam veremiyorlar ![]() ![]() Ya da çok sevdiğim İzmir akşamlarında fazladan pişmiş kahve fincanının o sehpada ne aradığını hiç kimse bilmiyor ![]() ![]() Bir de neden bu kadar suskunlaştığımı anlayamıyorlar söylemiş miydim?? Ve biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() sessizlikte duyduğum o eşsiz soluktan anlayacağım ben ![]() ![]() ![]() ![]() Kuşlarım söz verdi çünkü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hem neden bu kadar suskun olduğumu merak ediyor insanlar söylemiş miydim?? (Diyemiyorum her şeyimi giderken aldı diye ![]() ![]() eğilmesin sevdiğimin diye ![]() ![]() ![]() Bir başlarsam konuşmaya durdurmayacaklarından korkuyorum ! Ağladıkça konuşmaktan, konuştukça seni, beni, belki kırıntısı kalmış bizi yıpratmaktan korkuyorum ![]() ![]() ![]() İşte ağlamıyorsam şayet ![]() ![]() ![]() ![]() sessizlik çemberimde (önüm,arkam,sağım,solum sen iken) akrep ve yelkovanı mıh gibi çivileyerek olduğu yere ![]() Ama ağlarsam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorummm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ama "S"EVDİĞİM ![]() ![]() Ama güzel gözlüm ![]() ![]() Ama bak hala AĞLAMIYORUM ki ben?? Bir de geldiğinde gör diye, bak hala birkaç küçük haşlanmış pirinç tanesi bırakıyorum tabağımda ![]() ![]() (gerçekten) Onların hatırına bari gelirsin ümidiyle ![]() ![]() Ve kahven ![]() ![]() Bak ![]() ![]() Bu akşamda pişti sevgilim ![]() ![]() Hadi gel ![]() ![]() ![]() Hem bak vallahi hala AĞLAMIYORUM ben ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceyda Arslan Sensizliğin Günlüğünden - Yaşam Hikayeleri - Öyküler - Ceyda Arslan |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|