Hiç Noktam Kalmadı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Hiç Noktam KalmadıHiç Noktam Kalmadı - Hiç Noktam Kalmadı Hikaye Bilmiyorum benden önce de noktaların var mıydı hayata doldurulmayı bekleyen ![]() ![]() ya da benden önce de doldurur muydun boşlukları ![]() ya da bırakırmıydın kendi hallerine![]() ![]() benim tüm noktalarım anlamsız kaldı sende ![]() ulaşamadım sana![]() anlatamadım kendimi![]() ![]() öyle bir oyuna kapılmıştın ki ![]() ![]() göremedin beni![]() sevdigimi seni![]() ![]() anlamadın![]() ![]() ![]() hoş yaşının çocuguydun ![]() belki de benim hatamdı anlamanı beklemek beni![]() ![]() ummuştum sadece ![]() ![]() sessizce direndim ![]() dokunurum belki kalbine diye![]() içinden bir yerlerden geçerim![]() hissedersin beni belki birgün kalbinde![]() yalnız kaldıgın bir anda![]() bir tebessümde![]() yüzüne vuran bir güneş huzmesinde ya da saçlarını karıştıran yaramaz bir rüzgarda![]() ![]() ![]() olamadım senin yaramaz rüzgarın ![]() ![]() sen sert oyunların insanıydın ![]() ![]() sadece aşka aşık olmayı seven![]() ![]() ağlamak hırpalanmak kandırılmak hep kovalamak isteyen ![]() aşkı öyle bilen öyle tanıyan![]() ![]() çok sevdim acı çektim diyebilmek için belki de kimbilir ![]() ![]() oysa sevmek her zaman acı çekmek değildir ![]() oysa hep kovalanmaz aşk![]() ![]() kimbilir kimler kandırdı seni ![]() sana aşkı böyle öğrettiler![]() kimler kırdı çocuk kalbini![]() ![]() mutlulugunu çaldılar ![]() seni böyle uzaksoğukkararsız bir oyuncu yaptılar![]() ![]() artık kendi oyununu bile şaşıran ![]() gidemeyen kalamayan sevemeyen![]() ![]() samimi bir sevgiye hazır olmayan kırmak üzmek ve affetmek oyununu seven her defasında egosuna yenilen ![]() ![]() sert oyunların insanı![]() yaşının çocugu![]() ![]() ![]() Ahh ![]() hiç anlamadın beni![]() sevgimi yumuşaklığımı zayıflık sandın![]() ![]() bilemedin![]() ![]() defalarca anlatmaya çalıştım sana gemi halatlarını çözüp de gidene kadar yakalayabilirsin ![]() ![]() ![]() açıldıktan sonra enginlere bir daha aynı limana dönmez ki ![]() ![]() ![]() önemsemedin ![]() tüm gemilerimi tek tek yolladın![]() ![]() bıkmadan usanmadan kırdın beni ![]() ![]() he rseferinde parçaları toplayıp yine yüreğimi avuçlarına bıraktım ![]() insafına![]() ![]() hain çocuk ellerine ![]() ![]() an geldi parçalar o kadar küçüldüler ki ; onları toplarken hep ellerim kesildi ![]() ![]() ![]() sen benim yüreğimi kanattın ![]() ![]() ![]() artık senin için toplayacak hiç parçam kalmadı ![]() ve ellerimde kesiklerine açabileceğim yeni yerim ![]() ![]() hiç anlayamadığım bu oyununu sürdürebilmek için gücüm de ![]() ![]() sevmek sevdigini haklı çıkartmakmış ![]() ![]() anladım![]() sen haklısın![]() kabullendim![]() sen ; güçlüsün ![]() umursamazsın![]() sevmezsin![]() vaz geçersin![]() sadece senin kurallarınla oynanır aşk ![]() kabul ![]() ![]() ben bu oyunu kaybettim![]() ![]() ve yokum bir sonraki ele ![]() ![]() olamadık aynı cümle içinde soluyamadık aynı aşkı seninle ![]() ![]() ve yok hiç beraber atacağımız kahkahamız gelecekte de ![]() ![]() artık seninle gülüşmek yok ![]() çince aşk şarkılarım da![]() ![]() hepsini alıp gidiyorum ![]() ![]() hiç noktam kalmadı kendime ait doldurulmayı bekleyen ![]() bıraktım anlamsız kalsınlar![]() ![]() şimdi geride kalan tüm noktalarımı hayata dostlara ve sana bırakıyorum ![]() gidiyorum![]() ![]() ![]() Alıntı |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|