![]() |
Ruhun Esareti 7 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ruhun Esareti 7Ruhun Esareti 7 Öyküsü - Derin Duygular - Mustafa Uslu - Duygu Seli - Yaşam Hikayeleri - Öykü Gül: "Anneciğim! Anneciğim ![]() ![]() ![]() ![]() Annesi : "Kızım! bir tanem, kıyamam ben sana, ne yalnızlığından bahsediyorsun? Biz daima yanında değil miyiz? ![]() Sena Hanımın yüreğine kor bir ateş düşmüş gibi yanamaya başladı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() " Kızım, meleğim ne oldu söyle, kabus mu gördün?" " Hayır anne ben gerçeğini gördüm ![]() ![]() "Kızım sen rüya gördün ![]() ![]() " Anneciğim senin bir zamanlar anlattığın şeyi gördüm ![]() "Bir tanem öyle bir şey yok, hem ne olduğu belli değil, senin gördüğün bir rüya kabusu işte" "Hayır anne ! ben onun kendisini gördüm ![]() ![]() Sena Hanım kızının bazı konularda ki ısrarcı tavrını çok iyi biliyordu ![]() ![]() ![]() ![]() Gül' ün hıçkırıkları durmuş, içini çekerek sadece annesine sıkı sıkıya sarılıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ziya Bey, tüm bu olanları kapı aralığından izlemiş ama içeri girmek istememişti ![]() ![]() ![]() ![]() Gül annesine ertesi sabah kahvaltıdan sonra Banu'yu ziyarete gideceğini söyledi ![]() Annesi: "Kızım bu gün hiçbir yere çıkma, evde dinlen iyi değilsin" diyerek gitmesini istemedi ![]() "Anneciğim haber ettim benim gitmem lazım ![]() Gece hıçkırıklar içindeki, uysal korkmuş kızdan şimdi hiçbir eser kalmamış eski başına buyruk Gül geri gelmişti ![]() ![]() ![]() ![]() Mesafe fazla olmamasına rağmen bir taksiye binmek istedi ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "Günaydın! Bir hastamızla görüşecektim ![]() "Günaydın , Banu?" "İntihar girişiminde bulunan genç bir kız" "Ha tamam hatırladım ![]() "Teşekkür ederim" Asansöre binerek biran önce Banu'ya ulaşmak istiyordu ![]() ![]() ![]() Diye aklına değişik olasılıklar geliyordu ![]() ![]() "Günaydın Zeynep Teyze, çok geçmiş olsun duyduğumda inanamadım ![]() " Çok teşekkür ederim kızım , bizde inanamadık neden niçin yaptığına, şimdi daha iyi buyur şu odada yuatıyor" Gül, odanın kapısına geldiğinde içinde tuhaf bir durgunluk hissetti, nedensiz bir ürperti duydu ![]() ![]() ![]() " Hoş geldin Gül" diyerek Gül'den önce konuştu ![]() "Hoş bulduk canım, çok geçmiş olsun , bizleri çok korkuttun ![]() "Haklısınız ![]() ![]() Gül, yatağın yanındaki sandalyeye oturdu ![]() ![]() ![]() Annesi: " Sizin konuşacaklarınız vardır ![]() ![]() ![]() Gül: " Kızım neler oluyor hadi çabuk anlat, sen durup dururken bunu yapacak birisi değilsin" "Bilmiyorum inan, bir gece çok tuhaf rüyalar gördüm ![]() ![]() ![]() " Tamam da ben girerken Sulhi Beyle bir adam hastaneden çıkıyorlardı ![]() " Hayır bana gelmediler " Diyerek çekimser bir yüz ifadesiyle yüzünün rengi birden değişti ![]() ![]() ![]() "Evet buraya geldi ![]() " Sadece geçmiş olsun için geldiğini sanmıyorum ![]() Banu' da ki tedirginlik iyice artmış ve terlemeye başlamıştı ![]() "Tamam sana işin doğrusunu anlatacağım ![]() ![]() "Tamam söz, bilirsin benden sır çıkmaz, sen anlat şimdi meraktan çatlatma insanı" Mustafa Uslu |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|