İnan Bu Son |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
İnan Bu Son''Ben yanlış anladım ![]() ![]() Hayır,sen öyle yapmak istemedin![]() Tamam,suçlu bendim Sen haklısın,sen suçsuzsun,sen masumsun![]() sen ![]() ![]() sen![]() ![]() sen![]() ![]() ''Ya ben ![]() ![]() !Her yanlışının ardından doğrularını arayan,onlarla avunan ben,kendini haksız bulup kahrolan,kendini gecelere vuran ben ![]() ![]() ![]() Ama yinede nerdeyse bundan mutluluk duyan gene ben Tekrar tekrar aynı acıyla yanan,her acıyla birkez daha aşık olan hep ben![]() ![]() ![]() Bunları yazması kolay da,taşıması öyle kolay değil Her babayiğidin,her aşığım diyenin çekeceği dert değil![]() ![]() ![]() İşte ben bu cesaretle,bu koskoca sensizliği yenmeye çalışıyorum ![]() ![]() Gözlerimden öteyken bile özlerken tenini,gönlümden öte atıyorum tüm hislerimi![]() ![]() ![]() Eskiden ![]() ![]() ![]() Verdiğin acıya bile razıydım O ; ayrı bir haz,ayrı bir paylaşımdı İçimde kıpır kıpır bir umut vardı![]() Zaman zaman aklımı karıştırıp hayallerime oturttuğum sen,sonra hiçbirşey olmamış gibi davranıp sessizce ama ardında derin sancılar bırakarak yokediyordun herşeyi ![]() ![]() ![]() Biliyor musun ![]() ![]() gitmelerine bile alışmıştım artık!Şimdi ![]() ![]() ![]() Dayanamaz oldum bu yürek sancılarına,artık kaldıramıyor bedenim,senin uğruna olsada ![]() ![]() ![]() Senin uğruna ama senden habersiz,ama sensiz ![]() ![]() Senin hayallerin başkayken,hayallerimin bir parçası yapamıyorum artık seni![]() ![]() ![]() Güçsüz de ![]() ![]() yapamadı,pes etti de![]() ![]() yoruldu,gitti de![]() ![]() ![]() İnan son kez dayıyorum başımı omzuna, İnan son kez bakıyorum böyle içten sana, Ve inan son kez ağlıyorum uğruna ![]() ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|