Sakın Gelme |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Sakın GelmeSakın Gelme Yazısı - Sakın Gelme İlknur Uzunöner - İlknur Uzunöner Yazıları Yolculuğumun zamanı geçiyor,biraz daha yürümeye devam ediyorum Acıma yaklaşıyorum hüznüm beynime sıçramış;düşlerim gölgesinde karanlığımın Beklemediğim ayrılıklara ev sahibi gönlüm çok yorgun;tırnaklarım kanıyor ve uzaklaşıyorum![]() Gidebildiğim kadar,gidebildiğim kadar tahtalar ardına saklıyorum özenli gözyaşlarımı O acımı bilmiyor anlamasın delirsin yalnızlığım![]() Kaskatı oluyorum;ellerin gibi kalbim buzla tuz olacak bir dokunabilsen rüyalarımdan öteye bir geçebilsen![]() ![]() ![]() Kırık masama dayalı bileklerim acı bir kahve,sigara ortak derdime;zehrim vücudumun her yerinde ![]() ![]() Dakikaları işliyorum birbirine de günleri dikiyorum acımla da zamanı geçirmeye çalışıyorum Sen gelemezsin biliyorum sebebin var Ama benimde gözlerimin dalışı var uzaklara ki yürek yakar;bakan ağlar İçler acısıyım ama güçlü Başım dönüyor,nemleniyor gözlerim bir kere gelsen diye bütün haykırışlarım;rüyalarımın ötesine geçebilsen![]() ![]() Duvarlar üzerime gelmekten vazgeçse,umutlarım kırılmaktan,hayallerim yıkılmaktan,gözlerim uzaklardan,gönlüm siyahlardan![]() ![]() ![]() Bir düşümü daha maviye çevirebilsen ![]() ![]() Sevebilsen,tutunabilsem demir parmaklıkların vapura tutunduğu gibi,sarabilsem özlemini silebilsem![]() ![]() ![]() En iyisi sen gelme kalbim gidişine alışamadı daha gelişini nasıl kaldırsın;bunun yükünü nasıl taşısın ![]() ![]() İlknur Uzunöner |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|