![]() |
Ben En Çok Yüreksizleri Tanırım |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ben En Çok Yüreksizleri TanırımBen en iyi yüreksizleri tanırım çünkü en çok onlarla karşılaştım ![]() ![]() Ben En Çok Yüreksizleri Tanırım! Kalleşliği hovardalık, insan kullanmayı iş bitiricilik, terbiyesizliği özgüven sananları tanırım ![]() ![]() Benim de yüreksizliklerim olmuştur elbette! Şimdi kendimi kayırmayayım ![]() ![]() ![]() Vicdanımın, aklımın ve yüreğimin sesi aynı şeyi söylemiyorsa, yapmamayı öğrendim ![]() ![]() Erdemden saydım dik durmayı ama gerekirse gül ağacı gibi eğilmeyi de kendime öğrettim ![]() ![]() ![]() Ne kadar darbe alsam da, aşktan vazgeçmedim ![]() ![]() Ben en iyi yüreksizleri tanırım çünkü onlarla sınadı Yaradan beni ![]() Kadınlığımı masalara meze etmeden, üç kuruşa tenezzül etmeden, yalnızlığıma sarınarak bilendim ![]() ![]() Aşık da oldum, acı da çektim, ayrıldım da, ihaneti de yaşadım, küfür de ettim, kavgaya da girdim, gözyaşı da döktüm, bekleyip sabır da ettim ![]() ![]() ![]() ![]() Temizledim ne varsa etrafımda, kirlileri ve geçmişin ağır yüklerini dışarı attım ![]() ![]() ![]() ![]() Dışarıda adam kalmadı diyen kadınlar ve dışarıda kadın kalmadı diyen adamlar gibi, kendime hiç bakmadan konuşmamak için, yeniden aşka yürüdüm ![]() ![]() ![]() Ben en iyi yüreksizleri tanırım çünkü en çok onlarla karşılaştım ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|