![]() |
Kiev Usulü Tavuk |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kiev Usulü TavukMalzemeler: - 8 adet tavuk göğsü ( hafifçe yassıltılmış) - 1/ 2 bardak tereyağı - 1 yemek kaşığı kıyılmış maydanoz - 1 adet dövülmüş karanfil - 1 yemek kaşığı kıyılmış sarımsak - biraz tuz ve karabiber - 1/ 2 bardak un - 2 çırpılmış yumurta - galeta unu Hazırlanışı: Tavuk göğüslerini yağlı kağıt arasında döverek inceltin ![]() ![]() ![]() Tavuk göğüslerinin içine hazırladığınız içten koyup rulo biçiminde sarın; buzdolabında bekletin ![]() ![]() Varsa, derin kızartma kabının süzgecine yerleştirip kızgın yağa sokarak ya da kızartma tavasında kızartın ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|