![]() |
İstanbul Usulü Beykoz Paça |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İstanbul Usulü Beykoz Paçaİstanbul Usulü Beykoz Paça Tarifi - Beykoz Paça Yapılışı - Beykoz Paça Nasıl Yapılır - Beykoz Paça Malzemeleri Malzeme : 12 bardak su 1/2 baş sarımsak 1 çorba kaşığı zeytinyağı 1/2 çorba kaşığı tuz 12 tane iri paça 12 francala dilimi 80 gr ![]() 25 gr ![]() 30 gr ![]() 5 yumurtanın sarısı 2 limonun suyu 3 bardak paça suyu 1 tatlı kaşığı tuz Yapılışı : Bir tencereye ölçülere göre su, sarımsak, zeytinyağı, tuz ile üstleri kazınmış parmak arasındaki bezleri çıkarılmış, tütsülenmiş ve bolca yıkanmış 12 koyun veya keçi paçası koyarak tencere ateş üzerine oturtulur ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|