Tavuk Kanadı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavuk Kanadı





İçindekiler


* 1 kg tavuk kanadı

* 1 adet soğan

* 1 diş sarımsak

* 1 yemek kaşığı biber salçası

* 3 yemek kaşığı sıvı yağ

* 1 tatlı kaşığı Kekik

* 1 tatlı kaşığı kırmızı biber

* 1/2 adet limon

* 1 çay kaşığı bal

* tuz

Hazırlanışı


1 Soğan ve sarımsak sıvı hale gelinceye kadar robottan geçirilir

2 Salça, sıvı yağ, kekik, kırmızı biber, soğan suyu, limon suyu, tuz, bal karıştırılıp, koyu bir sos elde edilir

3 Kanatlar bu sosa bulanıp ağzı kapatılarak en az 2 saat bekletilir

4 Mangalda, tavada ya da fırında pişirilir


Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.