![]() |
Biftek Turtası |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Biftek TurtasıBiftek turtası nasıl yapılır - Ekmek Hamuru ile biftek turtası tarifi - Fırında Biftek Malzemeler: 1 etsuyu tableti 2 bardak kaynar su 1/2 kg ![]() 1 orta boy soğan 1 orta boy havuç 1/4 çay kaşığı kurutulmuş nane yaprağı tuz ve karabiber nişasta 3 yemek kaşığı soğuk 1 adet ekmek hamuru az miktarda süt ![]() Yapılışı: 2 bardak kaynar su içinde et suyu tabletini eritin ![]() ![]() ![]() ![]() Kapağını kapatın, basınç ayarını 2'ye getirin ve buhar çıktıktan sonra 30 dakika pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Beğendiğiniz bir hamur tarifine uygun olarak hamur hazırlayın ve 6 mm kalınlığında açın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Artan hamur ile hamur yaprakları hazırlayarak üstünü süsleyin ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|