Pazılı Alabalık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Pazılı Alabalık



alabalık nasıl pişirilir - pazılı alabalık tarifi - alabalık tarifi - pazılı alabalık yapılışı


Malzemeler


4 adet iri pazı yaprağı

4 adet fleto alabalık

1 su bardağı rende kaşar

1 tatlı kaşığı karabiber

1 tatlı kaşığı pul biber

1 tatlı kaşığı tuz

1 kahve fincanı sıvıyağ


Yapılışı


Pazı yaprakları kaynar suya batırılır ve çıkarılır Damarlı kısmı üste gelecek şekilde tezgaha serilir Üzerine fleto balık konur


Tuz, karabiber ve pul biber serptikten sonra kaşar bırakılır ve kenarları toplayarak rulo yapılır Diğerleri de aynı şekilde hazırlanır Fırın kabına sıralanır


Üzerine 1 su bardağı kadar su ve 1 kahve fincanı yağ gezdirilir Kapak kapatılarak 200 derece fırına verilir Yarım saat kadar pişirilir




alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.