![]() |
Baharatlı Tereyağı Soslu Gökküşağı Alabalığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Baharatlı Tereyağı Soslu Gökküşağı Alabalığıgökkuşağı alabalık nasıl pişirilir - tereyağlı alabalık tarifi - alabalık gızartması - kızarma alabalık - baharatlı alabalık - tarhunlu alabalık Malzemeler: 4 Gökkuşağı Alabalığı, herbiri 200 g ağırlığında 4 tarhun otu dalı 3 yemek kaşığı zeytinyağı 4 yemek kaşığı tereyağı Tuz Limon suyu 1 tutam Kotányi köri harcı 1 tutam Kotányi chili biberi 1 miktar Worchestershire sosu 4 limon dilimi Süslemek için biraz dereotu Tarifi: Tarhun otunu içi temizlenmiş alabalığın içerisine dağıtın ![]() Teflon bir tavada zeytin yağını kızdırın ve hazırladığınız alabalığını iki tarafıda kızarana kadar bekleyin ![]() ![]() Tereyağınıtavadaki et suyu ile eritip içerisine tuz, limon suyu, köri harcı, çili biberi ve Worchestershire sosunu katınız ![]() Hazırladığınız baharatlı tereyağı sosunu Alabalık üzerine dağıtarak döktükten sonra limon dilimleri ve dereotu ile süsleyin ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|