![]() |
Yoğurtlu Mus |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yoğurtlu MusYoğurtlu Mus Tarifi - Yoğurtlu Mus Nasıl Yapılır - Yoğurtlu Mus Malzemeleri GEREKLİ MALZEMELER (8 Kişilik) Süre: 40 dak ![]() • 500 gr Füme Somon Balığı • 2 Salatalık • 1/2 Demet Dereotu • 2 Kırmızı Soğan • 500 gr Süzme Yoğurt • 6 Yaprak Jelatin Yoğurtlu Mus tarifi • Yuvarlak bir kek kalıbını yağayıp içine şeffaf folyo serin ![]() • Füme somonu küçük küpler halinde doğrayın ![]() ![]() • Dereotunu yıkayıp ayıkladıktan sonra ince ince kıyın ![]() ![]() ![]() ![]() • Jelatini bir miktar suda yumuşatıp süzün ![]() ![]() ![]() ![]() • Bir gece bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() • Benmari usulü nedir? Tariflerde sıkça sözü edilen benmari, bir pişirme usulüdür ![]() içinde su bulunan büyük bir kabın veya tencerenin içerisine daha küçük bir kabı yerleştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|