Bademli Balık

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Bademli Balık



Bademli Balık Tarifi - Bademli Balık Nasıl Yapılır - Bademli Balık Malzemeleri


Bademli Balık


4 dilim kalkan filatosu

1 çay bardağı dövülmüş badem

1 su bardağı balık suyu

2 çorba kaşığı tereyağı

1 çorba kaşığı un

1 tatlı kaşığı tuz

Yarım tatlı kaşığı karabiber


Tavaya tereyağı konur eriyince balık filatoları atılır ve iki yüzü kızartılır Sevis tabağına konur Tavada kalan yağı üzerine tuz, karabiber, un ve balık suyu katılır, bir taşım pişirilir Balıkların üzerine gezdirilir En son yağsız kavrulmuş badem serpilir, servise sunulur

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.