Fırın Pilavı

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Fırın Pilavı



Fırın Pilavı Tarifi - Fırın Pilavı Yapılışı - Pilav Yapmanın Püf Noktaları

MALZEMELER:

1)5 cay bardagi Pirinc

2)300 gr kus basi et (bir avuc)

3)3 tana sivri biber (dogranmis)

4)3 tane domates (dogranmis)

5)siviyag, tuz, kirmizipul, beyaz biber


YAPILIS SEKLI:

Bit tencere icinde etler sotelenecek, biber ve domates eklenecek

Kavrulduktan sonra Pirinc ilave edilecektir

ve kavrulacak Baharatlar

Bir sini icersine koyulacak

yeterince Sicak su ilave edilecektir

Önceden Isitilmis Firin icinde Pisecek

AFIYET OLSUN

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.