![]() |
Narlı Ve Kestaneli Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Narlı Ve Kestaneli PilavNarlı ve Kestaneli Pilav Tarifi - Kestaneli Pilav tarifi ![]() 2 su bardağı pirinç 3 su bardağı sıcak et suyu yada tavuk suyu 1 tutam zencefil 5 soyulmuş kestane 1 ayva 1 çorba kaşığı limon suyu Tuz Karabiber 1 nar 1 çorba kaşığı mısırözü yağı 1 çorba kaşığı zeytin yağı 10 gr tereyağı Pirinci birer çay kaşığı tuz ve limon suyu ilave edilmiş sıcak suda beklettikten sonra bol suyla yıkayıp süzün ![]() Soyulmuş kestaneleri küçük zar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() Mısırözü yağı ve zeytin yağını pilav tenceresinde ısıtıp pirinci ilave edin ![]() ![]() ![]() Sıcak et suyunun içine tuz, karabiber ve zencefili ekleyerek karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() Pilavı ocaktan alın ve mercimek büyüklüğünde parçalara ayırdığınız tereyağından üzerlerine serpiştirin ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|