![]() |
Ayvalı Saçaklı Pilav |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ayvalı Saçaklı PilavPilav Tarifi - Ayvalı Pilav Nasıl Yapılır Malzemeler: 3 su bardağı Amerikan pirinci 1 kg kuzu incik 250 gr tel kadayıf 3-4 ayva 3 soğan 4 havuç 2 limonun rendelenmiş kabuğu 1 çay bardağı mısırözü yağı 2 paket et suyu tableti 1 litre sıcak su 1 litre et suyu 250 gr tereyağı 1 su bardağı antepfıstığı, badem, dolmalık fıstık, kuşüzümü, yenibahar, tarçın karışımı Tuz, karabiber Hazırlanışı: * Eti bir tencereye alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Badem ve fıstıkları 1 kaşık tereyağında kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Ayrı bir kapta eritilmiş tereyağı ile kadayıfı didikleyin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|