![]() |
Zeytinyağlı Sebzeli Enginar Dolması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Zeytinyağlı Sebzeli Enginar Dolması![]() Malzemeler: 6 enginar 10 arpacık soğan 2 havuç 2 patates 6 çorba kaşığı iç bezelye 150 gr iç bakla Yarım demet dereotu 1 limonun suyu 2 çay bardağı zeytinyağı 1 tatlı kaşığı tozşeker 1 su bardağı sıcak su Tuz Hazırlanışı: * Enginarları temizleyip yıkayın ve kararmaması için yarım limonlu suda bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() * Bakla ve bezelyeleri ayrı kaplarda hafif haşlayıp süzün ![]() ![]() * Enginarları tencereye yan yana dizin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|