Beşamel Soslu Biftek |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Beşamel Soslu BiftekBeşamel Soslu Biftek Tarifi - Beşamel Soslu Biftek Nasıl Yapılır - Beşamel Soslu Biftek Malzemeleri Beşamel Soslu Biftek 4 parça biftek 4'er adet kabak ve havuç 2 adet soğan 1 5 çorba kaşığı margarin2 çorba kaşığı kaşar peyniri Tuz Sos için: 1 çorba kaşığı un 1 su bardağı süt 1 çorba kaşığı margarin Tuz Karabiber Bifteklere tuz ve karabiber serperek kızartın Şerit halinde kesilmiş kabak ve havucu, doğranmış soğanı margarinde beş dakika soteleyin Tuz ve karabiber ekleyin Sos için; unu margarinde kavurun, üzerine sütü döküp koyu bir kıvam alana kadar pişirin Tuz ve karabiber ekleyin Bifteklerin üzerine sebzeleri koyun, sosu dökün ve en üste rendelenmiş kaşar peyniri serpin Fırında kızarana kadar pişirin![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|