![]() |
İspanaklı Mantarlı Dil Balığı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İspanaklı Mantarlı Dil BalığıIspanaklı Mantarlı Dil Balığı Tarifi - Ispanaklı Mantarlı Dil Balığı Yapılışı - Mantarlı Dil Balığı Nasıl Yapılır - Mantarlı Dil Balığı Malzemeleri 500 g iri dil balığı filetosu (derileri alınmış) 350 g mantar (yıkanıp kurulandıktan sonra, dilimlenmiş) 1 limonun suyu bir tutam karabiber (taze çekilmiş) 500 g ıspanak (yıkanıp, ayıklanmış) 2 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan (ince doğranmış) bir tutam hintcevizi rendesi 1/4 tatlı kaşığı tuz Mantarlar, limon suyu ve karabiberin yarısını bir pencereye koyup, mantarların üstlerini örtecek kadar su ekledikten sonra, tencereyi orta ateşe oturtun ve karışımı bir taşım kaynatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kalın dipli bir tavaya ayçiçek yağının 1 çorba kaşığını koyup, tavayı orta ateşe oturtarak, yağı ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Fırınınızın ızgarasını ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|