Şiveydiz

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Şiveydiz



[schild]MALZEMELER[/schild]

1 kg kuzu eti (kuşbaşı)
2 adet yumurta
1/2 kg nohut
taze soğan
15 kg yoğurt
taze sarmısak
tuz, nane


[schild]HAZIRLANIŞI[/schild]

Kemiksiz, kuşbaşı doğranmış etle, 1/2 kg nohudu pişirin Diğer bir kapta üç soğana bir sarmısak düşecek şekilde, beş-altı cm aralıklarla az suda haşlayın Her ikisin de pişirdikten sonra karştırın ve birkaç taşım kaynatın Bir tas yoğurdun içine yurmuta kırıp, tencereye ilave edin Tuz ve nane koyup servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.