![]() |
Patatesli Bezelye |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patatesli BezelyePatatesli Bezelye Malzeme yarim kilo soyulmus bezelye, 2-3 sari patates, 1 havuc, 250gr kiyma, veya 2-3 tavuk parcasi, 1 büyük sogan, 2 dis sarimsak, 3 corba kasigi sivi yag, 2 corba kasigi salca, Istenilen miktarda tuz, 1 tatli kasigi, bir miktar su ![]() Yapilisi Sogani ve sarimsagi soy ve ince ince kiy ![]() Sivi yagi tencereye koyup soganlari ve sarimsaklari kavurmaya basla ![]() Soganlar tam pembelesmeden once kiymayi ekle ve guzelce kavur ![]() Tuzuda ekle ![]() ![]() 1 bardak su ile inceltilmis salca ile ilave ederek once 10 dakika yuksek ateste, kaynamaya basladiktan 5 dakika sonrada kisik ateste 30 dakika pisir ![]() Pisirirken bir kere yemegi karistir ![]() Afiyet olsun ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|