![]() |
Teşrübe |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() TeşrübeMalzemeler: - 1kg kemikli kuzu eti - 1 buyuk sogan - 4-5 adet patlıcan - 1 adet pide ekmeği - yoğurt,sarımsak Hazırlanışı: Kuzu etlerini rendelenmis soğan,tuz ve karabiber ile terbiye yaparak bir gece bekletin ![]() Tamamen soyulmuş patlıcanlar ve kuzu etlerini bol yağda kızartın ![]() Geniş bir tencereye kızartılmış olan patlıcan ve etleri koyup, üstünü geçecek kadar su ekleyin ve 30 dakika kadar pişirin ![]() Servis tabaklarına küçük kesilmiş pide parçalarından, üzerine de sarımsaklı yoğurttan koyun ![]() Pişmiş olan yemeğinizden de tabaklara ilave edip servis yapın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|