![]() |
Ateşte Fondu |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Ateşte FonduMalzemeler: 4 porsiyon 25 g siyah Çin mantarı, 300 g sığır filetosu, 2 diş sarımsak, 10 çorba kaşığı soya sosu, 1 bağ kişniş (sadece yaprakları), 1 tatlı kaşığı nişasta, yarım tatlı kaşığı baharat karışımı (böreklerde olduğu gibi), 125 g bonfile kıyma, 350 g balık filetosu, 2 yumurta, karabiber, 1 tatlı kaşığı sıvı yağ, 3 havuç, 175 g turp, 2 - 3 etsu tableti ![]() Tarifi: Siyah mantarları yaklaşık 15 dakika süreyle sıcak suya bastırıp kabarmaya bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ceviz büyüklüğünde köfteler yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık da dahil, bütün malzemeleri dekoratif bir şekilde tabaklara dizin, üzerine kişniş yaprakları serpiştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|