![]() |
Sığır Eti Haşlaması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sığır Eti HaşlamasıGereçler: 1 kg sığır eti( döş, pançeta ya da bacak tarafı) 1 küçük boy havuç 1 büyük baş soğan 1 küçük boy kereviz 2-3 diş sarmısak 2-3 adet maydanoz kökü veya 1 demet maydanoz sapı 1 silme yemek kaşığı tuz 1 çay kaşığı tane karabiber 2,5-3 lt ( 13-14 bardak) su Yapılışı: 1 ![]() ![]() ![]() 2 ![]() ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() Not: Et haşlamasını düdüklü veya çelik tencerede yaparken su ölçüsünü yeterli derecede azaltın ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|