![]() |
Sütlü Sultan Sarması |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sütlü Sultan SarmasıMalzemeler:3 su bardağı süt 1 su bardağı şeker 2 çay bardağı pirinçunu 1 tatlı kaşığı nişasta 1 çorba kaşığı tereyağı 1 su bardağı kıyılmış badem Yapılışı: İlk işlem olarak orta büyüklükte kare bir tepsiye yağlı kağıt serilir ![]() ![]() Tencereye süt, şeker, pirinçunu ve nişasta konur, orta ateşte sürekli karıştırarak göz göz olana kadar pişirilir ![]() ![]() Bademleri sıyırmayacak şekilde tepsiye dökülür ![]() ![]() ![]() Sonra bu dikdörtgenler rulo yapılarak servis tabağına dizilir ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|