![]() |
Greyfurtlu Tart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Greyfurtlu Tart![]() Malzemeler: 100 gr ![]() 40 gr ![]() 1 paket şekerli vanilin 1 yumurta sarısı 150 gr ![]() nohut 50 gr ![]() 5 adet pembe greyfurt 6 yaprak jelatin 200 gr ![]() 2 tatlı kaşığı limon kabuğu rendesi 80 gr ![]() 45 ml ![]() 250 ml ![]() 30 gr ![]() tuz Hazırlanışı: Tereyağı, şeker, şekerli vanilin ve bir tutam tuzu mikserin hamur karıştırma ucu ile düşük devirde pürüzsüz oluncaya kadar karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamuru unlu tezgahta 30 cm ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kuvertürü benmaride eritin, hamurun içine ve kenarlarına sürün ![]() ![]() Jelatinleri soğuk suyun içinde yumuşatın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Greyfurt dilimlerini kağıt havlu ile kurulayın, kremanın üzerine yerleştirin ![]() ![]() ![]() Servis yapmadan kısa bir süre önce iri kıydığınız cevizi ve 3 kaşık balı tartın üzerine serpiştirin ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|