![]() |
Sebze Pişirme Önerileri |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sebze Pişirme ÖnerileriSebze Pişirmenin püf noktaları - Sebze Nasıl Pişer - Keskin Kokulu sebzeler Nasıl Pişer Sebze yemekleri yaparken en çok şikayet edilen iki konu vardır: Keskin kokulu yiyeceklerin kokularının yemeğe sinmesi ve yeşil renkli sebzelerin renklerini kaybetmesi ![]() ![]() Soğan, karnabahar, lahana gibi keskin kokulu yiyeceklerin kokularının yemeğe sinmesinden şikayetçiyseniz, bu sebzeleri pişirirken tencerinin kapağını aralık tutun ![]() Kapağı açık tutularak pişirilmesi gereken diğer yemek türleriyse yeşil renkli sebzelerin kullanıldığı yemeklerdir ![]() ![]() Eğer sebzelerinizi haşlayacaksanız ve renklerinin de kaybolmamasını istiyorsanız, haşlama suyuna bir miktar sirke ekleyin ![]() Çok bilinen bir öneri olmasına rağmen tekrar etmekte fayda görüyoruz ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|