![]() |
Amber Tartı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Amber TartıAmber Tartı Tarifi - Amber Tartı Nasıl Yapılır - Amber Tartı Malzemeleri AMBER TARTI Tart hamuru: 120 gr (1 su bardağı) un 1 kahve kaşığı tuz 60 gr (1/4 su bardağı) nebati margarin karıştırmak üzere soğuk su Harcı: 1/2 kg ekşi elma 60 gr (1/4 su bardağı) tereyağı 3 çorba kaşığı şeker 1 limon kabuğu rendesi 1 limonun suyu 2 yumurtanm sarısı (hafifçe çırpılmış) Mereng: 2 yumurta akı 90 gr toz şeker Hamuru hazırlamak için, un ve tuzu birlikte eleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Harcı için, elmayı soyup ortasını çıkararak dilimleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mereng için yumurta akını pekleşinceye kadar çırpıp, içine 60 gr şeker ekleyiniz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|