![]() |
Çörek Otlu Lokma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çörek Otlu LokmaÇörek Otlu Lokma tarifi - Çörek Otlu Lokma nasıl yapılır Canınız atıştırmak istediğinde kolayca hazırlayabileceğiniz lokmalar Malzemeler, 100 Gr margarin 1 Su bardağı yoğurt 2 Adet yumurta (birinin beyazı üzerin için) 1 paket kabartma tozu ½ çay bardağı çörek otu Aldığı kadar un Şerbeti İçin; 3 bardak şeker 3 bardak su ![]() Yapılışı: Tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alıp yumuşak bir hamur elde edin ![]() Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın ![]() Topları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna bulayarak yap kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin ![]() 175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin ![]() Soğuk şerbeti dökün ![]() Hafif soğuduktan sonra servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|