Çörek Otlu Lokma

Eski 06-28-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Çörek Otlu Lokma



Çörek Otlu Lokma tarifi - Çörek Otlu Lokma nasıl yapılır


Canınız atıştırmak istediğinde kolayca hazırlayabileceğiniz lokmalar

Malzemeler,


100 Gr margarin

1 Su bardağı yoğurt

2 Adet yumurta (birinin beyazı üzerin için)

1 paket kabartma tozu

½ çay bardağı çörek otu

Aldığı kadar un

Şerbeti İçin;


3 bardak şeker

3 bardak su



Yapılışı:


Tüm malzemeyi derin bir kasenin içine alıp yumuşak bir hamur elde edin

Hamurdan ceviz büyüklüğünde parçalar koparıp elinizle yuvarlayın

Topları önce yumurta akına daha sonra çörek otuna bulayarak yap kağıt serilmiş fırın tepsisine yerleştirin

175 derecelik fırında yaklaşık 25-30 dakika pişirin

Soğuk şerbeti dökün

Hafif soğuduktan sonra servis yapın

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.