![]() |
Tereyağlı Taze Bamya |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Tereyağlı Taze BamyaTereyağlı Taze Bamya Tarifi - Tereyağlı Taze Bamya Yapılışı - Tereyağlı Taze Bamya Nasıl Yapılır - Tereyağlı Taze Bamya Malzemeleri 150 gr bamya 1/2 soğan 1 limon 1/2 kaşık tereyağı 1/2 domates 4 bardak su Bamyalar, baş tarafları bıçakla, usûlüne uygun şekilde, kesilip temizlendikten sonra bol suda yıkanır ![]() Bir tencereye, bamyaları örtecek kadar su konur ![]() ![]() ![]() 15 dakika kaynadıktan sonra bamyalar alınır ![]() ![]() Tenceredeki su dökülür ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|