![]() |
Meshur Mengen Corbasi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Meshur Mengen CorbasiMalzemeler ![]() ![]() ![]() ![]() 1 Cay fincani pirinc 2 Adet limon suyu 1 Su bardagi un 2 Kepce yogurt 4 Adet patates(kücük küpler halinde dogranmis) 1 Yemek kasigi Nane 3 Cay kasigi tuz 1 Adet yumurta 2 Yemek kasigi margarin 8 Su bardagi kemik suyu veya su Su kullanacaklar et bulyon'da ilave edebilirler ![]() ![]() ![]() ![]() YAPILISI Kemik suyunu,kemik suyu olmayanlar suyu tencereye koyup kaynatin ![]() ![]() Yikanmis ayiklanmis pirincide ilave edip pisirin ![]() ![]() ![]() az miktarda su ilave ederek güzelce cirpin ![]() ![]() ![]() ![]() Kaynamakta olan suya yavas yavas ilave ederek sürekli karistiri ![]() corba topak topak olur ![]() ![]() Kivami koyulasmaya baslayincaya kadar pisirip karistirin ![]() Bu islemleri yaptiktan sonra eritilmis 2 yemek kasigi margarine nane ilave edip ocakta kavurup, corbanin üzerine gezdirin ![]() ![]() Diger taraftanda kücük küp halinde dograndigimiz patatesleri kizartip iyice süzdükten sonra corbaya ilave edin ![]() ![]() Corbaya tuz ilave edip ocaktan alabilirsiniz ![]() ![]() ![]() ![]() Afiyet olsun ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|