Baharatlı Havuç Çorba |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Baharatlı Havuç ÇorbaBaharatlı Havuç Çorba Tarifi - Baharatlı Havuç Çorba Nasıl Yapılır - Baharatlı Havuç Çorba Malzemeleri Malzemeler • 600 gr dilimlenmiş havuç• 1 orta boy soğan • 4 çorba kaşığı zeytinyağı • 1 çay kaşığı yumuşak köri tozu • 1 litre tavuk suyu • 150 ml hindistancevizi sütü • Doğranmış limon otu sapları • ½ misket limonunun suyu • 2 çorba kaşığı taze doğranmış kişniş • Lezzet katmak için tuz ve biber 6 kişiliktir Yapılışı 1 Soğanı Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırının büyük doğrayıcı kabında doğrayın Zeytinyağını geniş bir tavada ısıtın ve soğanı yumuşayıncaya kadar hafifçe soteleyin![]() 2 Havuçları ve limon otunu doğrayıp kaba ekleyin Köri tozunu ve tavuk suyunu hafifçe karıştırarak ekleyin Havuçlar yumuşayıncaya kadar yaklaşık 15 dakika kısık ateşte pişirin![]() 3 Hindistancevizi sütünü, kişniş ve limon suyunu ekleyip tuz ve biberle lezzetlendiririn![]() 4 Çorbayı tavada istediğiniz kıvamda karıştırmak için Braun Multiquick 7 Kablosuz el blendırı kullanın Servis etmek için ekstra hindistancevizi sütü ve kişnişle süsleyin![]() |
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|