Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Genel Kültür & Serbest Forum > Serbest Forum

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
bozma, büyü, büyücüyü, durdurmak, için

Büyü Bozma Ve Büyücüyü Durdurmak İçin

Eski 06-27-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Büyü Bozma Ve Büyücüyü Durdurmak İçin

Her hangi bir kimsenin buyüsünü bozmak ve büyü eden büyücüyü durdurmak istiyormusunuz?

7 gün boyunca her gün bir kab suya:

7 duha
7 inşirah
7 a'la
7 tekvir
7 ihlas
7 felak
7 nas

surelerini ve taha suresinin 69 ayeti kerimeyi ilave ederek 7 kez okuyun hafifçe ufürün ve için kapının eşiğine ve evin dört tarafına suyu serpin 7 gün içersinde her namazdan sonra taha suresinin 69 ayetini okuyun ve bu şekilde dua edin

"ya rabbi bana büyü yapan yada bana karşı haksız ve haklı olarak beddua edenlerden veya edenden bu taha suresinin 69ayetinin sırrı hürmetine ve bu ayetin hadimler hürmetine beni koru hifz eyle" amin

Tâhâ sûresi 69ayeti

Ve elkı mâ fî yemînike telkaf mâ sanaû, innemâ sanaû keydu sâhır(sâhırin), ve lâ yuflihus sâhıru haysu etâ

Ve sağ elindekini (asanı) at, onların yaptığı şeyleri yutacak Onların yaptıkları sadece sihirbaz hilesidir ve sihirbazlar, nereden gelirse gelsinler, felâha (kurtuluşa) eremezler

kaynak:alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »
Konu Araçları Bu Konuda Ara
Bu Konuda Ara:

Gelişmiş Arama
Görünüm Modları

forumsinsi.com