![]() |
Pancar Sarması (Kırmızı Biber Dolmalı) - Gaziantep |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pancar Sarması (Kırmızı Biber Dolmalı) - GaziantepPancar Sarması (Kırmızı Biber Dolmalı) - Gaziantep Pancar Sarması (Kırmızı Biber Dolmalı) - Ragıp Bey'in Mutfağı: Gaziantep Malzemeler: 250 kg ![]() 1 ![]() ![]() 8 tane dolmalık taze kırmızı biber (kışın kuru biber) 150-200 gr ![]() 300 gr ![]() 4-5 diş kuru sarımsak 1 baş kuru soğan 1 yemek kaşıgı dolusu biber salçası (ev yapımı, koyu) 1 yemek kaşıgı dolusu domates salçası (ev yapımı,koyu) 1 adet limon 1 çay kaşığı karabiber 1 adet limonun suyu Yapılışı: Pancarların sap kısımları kesilip temizlenir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: İsteğe göre 1 yemek kaşığı kırmızı pul biber ilave edilebilir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|