![]() |
Lahana Sarma |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Lahana SarmaLahana Sarma Hem sağlıklı, hem lezzetli bir yemek olan lahana sarması, sofralarınıza farklı bir keyif katacaktır ![]() ![]() Lahana Sarma Malzemeler: 1 Adet küçük lahana 1 Çay bardağı zeytinyağı 1 Büyük soğan ½ Demet maydanoz 1 Çorba kaşığı dolusu kimyon 1 Yemek kaşığı dolusu kuş üzümü1 Yemek kaşığı dolusu çam fıstığı 2 Adet domates 2 Su bardağı su Karabiber Pulbiber Tuz Hazırlanışı: Lahananın yapraklarını ayırıp suda haşlayın ![]() Domates ve soğanı küçük küçük doğrayın ![]() Pirinçleri yıkayıp, süzün ![]() Kasede tüm malzemeleri karıştırın ![]() Haşladığınız lahanalar bitene kadar içten koyup sarın ![]() Sarmaları tencereye dizip, üzerine 2 su bardağı su ekleyin ![]() Orta hararetli ateşte kapağı kapalı olarak yaklaşık yarım saat pişirin ![]() Afiyet olsun! |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|