![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Ergenekon
|
![]() "Hayata yıllar ekledik, yıllara hayat katamadık" Her yönüyle mükemmel bir yazı ![]() Her sözcük doğru, yerli yerinde ve anlatılmak istenen düşünceyi tam aksettirecek şekilde, bir özdeyiş güzelliğinde özenle seçilmiş ![]() ![]() ![]() ![]() Nereden çıktı bu şimdi yorum demeyin lütfen ![]() ![]() ![]() ![]() Kötü bir yazıyı eleştirip moral bozmak yerine, güzel bir yazı üzerinde varlığımızın ve bağımsızlığımızın en önemli unsuru olan Türkçe'mizin önemini vurgulamak imkanı buldum ![]() Farkında olmaya gelince; yazıdaki her görüşe katılıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir an evvel farkına varalım ![]() ![]() Asyaland çok teşekkürler, çok güzel bir konu ve mükemmel bir yazı, ben çerçeveleyip asacağım ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
tatia27
|
![]() bende çok begendim üzüldüm okurkende ama gerçegi yansıtan bi yazı olmuş emegine vaktine saglık asyaland ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
İSİMSİZ KARANLIK
|
![]() Çok teşekkürler asyaland, çok güzel bir paylaşım olmuş ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
asyaland
|
![]() Beğenmenize cok sevindim arkadaslar ayrıca Ergenekon yorumları için tesekkürler ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|