![]() |
> Kremalı Meyve |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() > Kremalı MeyveMALZEMELER 200 gr soyulmuş badem 1/5 su bardağı süt 1/5 su bardağı toz şeker 3 çorba kaşığı tereyağ (yada margarin) 10 adet kayısı 7 adet armut 1/5 su bardağı çiğ krema 2 çorba kaşığı nişasta 8 Kişilik HAZIRLANIŞI Kaynamış suda birkaç dakika beklettiğiniz bademleri süzüp soyun ![]() Ince şeritler halinde doğradıktan sonra badem yağıyla yağlanmış bir fırın tepsisinde kızartın ![]() Kayısı ve armutları zar şeklinde doğrayın ![]() ![]() ![]() ![]() Hazırlanan kremayı büyük ve derince bir kaseye boşaltın ![]() ![]() Servis etmeden önce içi sıcak su dolu başka bir kaba oturtarak tatlıyı biraz ısıtın ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|