![]() |
Balik pane |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Balik paneGereçler: 1 kg mezgit ½ su bardağı un 50 gr rendelenmiş kaşar peyniri ¼ kg tereyağ 3 adet yumurta 100 gr ![]() Tuz Karabiber Maydanoz Yapılışı:Balıkları alırken filetosunu çıkartın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Servis Önerileriıcak servis yapın ![]() Püf Noktaları (İnce Ayrıntılar)ervis yaparken balıkların üzerine az miktarda ince doğranmış maydanoz serpebilir, fındık büyüklüğünde birer adet tereyağı parçası koyabilirsiniz ![]() Tereyağını kızdırırken ateşe dikkat edin yağı yakabilirsiniz ![]() ![]() ![]() Bu yemeğe uygun diğer balıklar: Dil, karagöz, Trança (dilimlenmiş) |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|