![]() |
Laz usulü muhlama,Hemşin Usulü muhlama,Trabzon Usulü kuymak |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Laz usulü muhlama,Hemşin Usulü muhlama,Trabzon Usulü kuymakLaz usulü muhlama: Unu tereyağı ile yakmadan kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hemşin Usulü muhlama: Mısır Unu yerine buğday unu kullanılarak ya da ikisini birbiriyle karıştırtırılarak yapılır ![]() ![]() Trabzon Usulü kuymak: Çaykara civarında Havitz adı verilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() MALEZ Süt kabağı (Kobalets) ve süt ile yapılan bir çeşit muhallebidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|