Fırında Kağıt Kebabı - Fırında Kağıt Kebabı Tarifi |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Fırında Kağıt Kebabı - Fırında Kağıt Kebabı TarifiFırında Kağıt Kebabı - Fırında Kağıt Kebabı Hazırlanışı Malzemeler : (4 kişi için) ½ Kg Kuşbaşı Koyun Eti 200 gr İç Bezelye 1 adet Domates 2 adet Biber 1 adet Kuru Soğan 4 adet Fırın Poşeti (ya da yağlı kağıt) Maydanoz ve/veya Dereotu 2 kaşık Zeytinyağ Tuz, Kara Biber, Kekik Hazırlanışı : Kuşbaşı etinizi, but veya kol üstünden alırsanız daha lezzetli olacaktır ![]() Eti, halka halka doğranmış soğan, Ufak ufak doğranmış domates ve biber, ince kıyılmış dereotu, maydanoz, tuz, karabiber, kekik ile harmanlayıp, üzerinden 2 kaşık zeytinyağı dolaştırın ve bir kenarda yarım saat kadar bekletin ![]() Poşetleri (ya da 2 kat yağlı kağıdı) hazırlayıp, malzemeleri eşit şekilde paylaştırın Üzerine 1 kaşık su dökü, poşetleri kapatın ve orta hararetteki fırında pişirin![]() Sıcak Sıcak Servis yapınız ![]()
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|