![]() |
Valansia Usulu Tavşan |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Valansia Usulu TavşanVALANSIA USULÜ TAVŞAN Kullanılacak malzeme (4 kişi için): Derisi yüzüldükten, içi temizlendikten sonra 1 ![]() 3 diş sarmısak, 1 dolmalık yeşil biber 1 dolmalık kırmızı biber, 1 demet maydanoz, yeteri kadar un, zeytinyağı, tuz ve karabiber, 1 ![]() ![]() Yapımı : Tavşanın derisi yüzüldükten, içi temizlendikten sonra bunu parçalara bölmeli ve bol akarsuda iyice yıkamalı ![]() ![]() ![]() ![]() İyice kurulanmış tavşan parçalarını una bulayıp içinde kızdırılmış zeytinyağı bulunan bir yayvan güvece atıp her yanlarını nar gibi kızartmalı ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yemek plşince güveciyle birlikte sofraya götürüp servis yapmalı ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|