Tv Bağımlısı Mısınız? |
|
|
#1 |
|
suskun
|
Tv Bağımlısı Mısınız?Evet Oturduğum zaman kaldırabilene aşkolsun:)) Hayır Hiç Bağımlııs Değilimdir! Zaman zaman takıldığım oluyor ama çok değil
|
#3 |
|
angelesdream
|
izlediğim bi tane dizi dışında televizyonun suratına dahi bakmıyorum:) bazende vaktim olursa trt 1 de haber izlerim ![]() ![]() anket için teşekkürler suskunum
|
|
|
|
#4 |
|
suskun
|
ben teşekküe derim angelesdreamcim:))benide kaldırabilene aşkolsun!özlellikle cuma günleri:))Hatırla sevgili var malım:)) Matem teşekkürler vaktini ayırdığın için:)
|
#5 |
|
Berna
|
değilim çok şükür arasıra haber izlerim teşkkrler suskun
|
#8 |
|
gulhan
|
ya benim haftada bi dizim var onada arda sırada bı bakarsam o yoksa okulla bır gıtmıo |
|
|
|
#9 | |
|
m_r_b
|
Alıntı:
sana katılıorum bende süper bişey bide south parka bakıorum ama bazeb gerçekten öyle programlar oluki kalkabilene aşk olsun
Cevap : Tv Bağımlısı Mısınız? |
|
|
#10 |
|
gülgüzeli
|
Cevap : Tv Bağımlısı Mısınız?önceleri seyrettigim bir dizi vardı fakat yaklaşık 3 senedir seyretmiyorum vakit kaybı olarak görüyorum
|
|
| Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
| Görünüm Modları | |
|
|