![]() |
Unutma beni Çiçeği,Unutma beni Çiçeği yararları,Unutma beni Çiçeğinin Faydaları |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Unutma beni Çiçeği,Unutma beni Çiçeği yararları,Unutma beni Çiçeğinin FaydalarıUnutma beni Çiçeği,Unutma beni Çiçeği yararları,Unutma beni Çiçeğinin Faydaları Ballı baba ailesinden, küçük yapraklı, çok güzel bir kır bitkisidir ![]() ![]() İlkbaharda dallarının ucunda demetler halinde küçük pembe çiçekler açar ![]() ![]() ![]() Yararları Sinirlilik hali, sinirsel öksürükler, hava yutma, yarım başağrısı ve adet düzensizliklerinde; Bu bitkinin 40 gram çiçeği litre suda haşlanır ![]() Elde dilen çay yemeklerden sonra birer çay bardağı içilirse kısa zamanda şifasını gösterir ![]() Ballı baba ailesinden, küçük yapraklı, çok güzel bir kır bitkisidir ![]() ![]() İlkbaharda dallarının ucunda demetler halinde küçük pembe çiçekler açar ![]() ![]() ![]() Yararları Sinirlilik hali, sinirsel öksürükler, hava yutma, yarım başağrısı ve adet düzensizliklerinde; Bu bitkinin 40 gram çiçeği litre suda haşlanır ![]() Elde dilen çay yemeklerden sonra birer çay bardağı içilirse kısa zamanda şifasını gösterir ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|