|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
aylarda, eşcinsel, geçen, ilk, kez, kulübü, kuruldu, türkiye`de, üniversitede |
![]() |
Geçen Aylarda Türkiye`de Bir Üniversitede İlk Kez Eşcinsel Kulübü Kuruldu ! |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Geçen Aylarda Türkiye`de Bir Üniversitede İlk Kez Eşcinsel Kulübü Kuruldu !Geçen aylarda Türkiye`de bir üniversitede ilk kez eşcinsel kulübü kuruldu (Bilgi Üniversitesi Gökkuşağı LGBT Kulübü) ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
RaHaTSiZ
|
![]() :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: :blink: ~~ OnLara da saygı duymak gerekir fakat ßiz toplum olarak (kendim de dahil olmak üzere) sindiremedik ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
O_Z_A_N_6_1
|
![]() Saygılı olmak gerekir bu insanlara, kimseye bir zararı dokunmadığı sürece hiç bir sakıncası yoktur ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
tatia27
|
![]() bilmiorum bilen varmıdır ama kıyamet alametleri içerisinde ''eşcinsel evlilik ve ilişkiler artacak'' diye bişey geçiomuş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() konu için teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#5 | |
börtücan
|
![]() Alıntı:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
O_Z_A_N_6_1
|
![]() Kıyamet alametiymiş felan ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Gözyaşı
|
![]() Bi o eksikti ülkemizde o da kurulmuş ben nefret ediyorum o insanlardan
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
pronomix
|
![]() nasıl olurda saygılı olmamız gerekir diye anlayış gösteriyorsunuz :S:S:S böyle insanlar "biz eşcinseliz,biz bize yeteriz başka eşcinsele ihtiyacımız yok ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
pesimistt
|
![]() tmm olabilir böle bişe ama ciddn üniv ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() ![]() İçim dışım sen koksun ![]() ![]() ![]() Sensiz uyuduğum her gece ![]() ![]() ![]() Rüyalarıma gel ![]() ![]() ![]() Umutlarıma gel ![]() ![]() ![]() Süsle yine ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Gökçe
|
![]() Böyle seçimlerin aslında kalıtsal bir rahatsızlık olduğunu biliyorum ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#11 |
korsan_endy
|
![]() kıyamet alametlerinden biri tabi ki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#12 |
TEMUR38
|
![]() topunu doldurun bi yere ben yakıım dünya temizlensin ![]() ![]() ![]()
İLLEDE BÜŞŞŞRAAAA :)) :43:43BLACKROSE <3
|
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|