![]() |
Hakikat |
![]() |
![]() |
#1 |
[KAPLAN]
|
![]() Hakikat1 ![]() "Fakat ben başka bir şey yapacağım, bir şey ki bütün hakikatleri önüme serecek ![]() 2 ![]() "Dünyanın döndüğü bir hakikattir ![]() 3 ![]() "Beni oyaladı lakin hakikat adamakıllı içerlemiş ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
ctn_86
|
![]() # #303721 !? # "dunyanin en kisa felsefe tarihi m ![]() ![]() ![]() m ![]() ![]() ![]() m ![]() ![]() ![]() m ![]() ![]() ![]() m ![]() ![]() ![]() m ![]() ![]() ![]() _______ tasavvufta erenlerin, dervişlerin peşine düşüp de kurda kuşa karıştığı kavram ![]() ![]() tasavvufta kişinin ulaşabileceği dört ana mertebeden üçüncüsü ![]() şeriat tarikat hakikat marifet |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
ctn_86
|
![]() adamın biri bir veliye gider ![]() -efendim bana şeriat, tarikat ve hakikati anlatır mısınız? veli ona: -caminin avlusuna git ![]() ![]() ![]() ![]() adam gider, denileni yapar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -bak evladım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() _____ necip fazıl kısakürek şiiri: allah ' a hakikatten yola çıkmak, meşakkat ; allah ' tan yola çıkıp varılan $ey , hakikat ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
Konu Araçları | Bu Konuda Ara |
Görünüm Modları |
|